Hommikune spinati-munapuder

Munapuder on suurepärane roog, mida enamasti süüakse hotelli hommikusöögilauas. Maitsva munapudru valmistad hõlpsalt ka koduköögis.

Valmistamine

  1. Sulata või kuumal pannil ja lisa beebispinat. Kuumuta spaatliga segades, kuni spinat on kokku tõmmanud.
  2. Löö munad kaussi lahti ja klopi õige kergelt läbi. Vala munad pannile ja sega, nii et mass jääks tükiline.
  3. Kui mass on peaaegu hüübinud, keera kuumus maha ja vala pannile piim. Nii püsib munapuder niiske. Maitsesta näputäie soolaga. Tõsta munapuder röstsaiale ja naudi!

KoostisosadPortsjonid:1 portsjon

Põhikoostisosad
2 tk – Muna
10 g – Või
50 g – Beebispinat
1 tk – Röstsai
3 g – Sool
1 spl – Piim