Täidetud munad külmsuitsulõhega

Täidetud munad on lihavõttepühadel igati omal kohal. Neid saab valmistada nii kana- kui vutimunadest.

Valmistamine

  1. Keeda kanamune 10 minutit. Kalla peale külm vesi ja jahuta.
  2. Eemalda koored, lõika muna kumeramast otsast “kaas” ära ja koogi välja munarebud. Hõõru need majoneesi ja sinepiga kreemjaks. Tükelda külmsuitsulõhe ja pane munavalgetesse. Vajadusel lõika munad lamedamast otsast veelgi siledamaks, et need paremini püsti seisaks.
  3. Pigista kreem tordipritsi abil munavalgetesse ja pane “kaas” peale.

KoostisosadPortsjonid:6 portsjonit

Põhikoostisosad
3 tl – Mahe sinep
100 g – Külmsuitsulõhe
12 tk – Muna
1.25 dl – Majonees