Tomatine kanahautis

Tomatine kanahautis

Valmistamine

  1. Tükelda kana ja haki küüslauk (2 küünt), sibul ning 1 vars sellerit.
  2. Kuumuta pannil õli ja pruunista selles kanatükid.
  3. Lisa küüslauk, sibul ja seller ja kuumuta läbi.
  4. Vala potti purustatud tomatid ja puljong. Hauta umbes 15 minutit.
  5. Lisa kapparid ja basiilik ning maitsesta musta pipra, näpuotsatäie suhkru ja vajadusel soolaga. Kuumuta paar minutit ja serveeri.

Nipid ja soovitused

Serveeri hautist täisteramakaronidega. Soola lisamine otsusta maitse põhjal, sest soolasust lisavad nii kapparid kui ka puljong.

KoostisosadPortsjonid:3 portsjonit

Põhikoostisosad
300 g – Broilerikintsuliha kondita
1 tk – Küüslauk
1 tk – Sibul
1 tk – Varsseller
1 spl – Kapparid
2 dl – Purustatud tomatid
1 dl – Kanapuljong
1 spl – Basiilik värske
1 g – Must pipar
1 g – Suhkur
1 g – Õli