Magushapu kanapada

Magushapu kanapada

Valmistamine

  1. Lõika broilerifilee ribadeks ja sega sojakastmega, lase 10 minutit maitsestuda.
  2. Haki küüslauguküüned. Lõika porgandid, suvikõrvits, paprikad ja sibulad ribadeks.
  3. Sega omavahel kastmeained.
  4. Kuumuta wok-pannil õli, pruunista broilerifileed kahes jaos. Tõsta kõrvale ja hoia soojas.
  5. Lisa pannile veidi õli,pruunista küüslauku ja köögivilju paar minutit.
  6. Pane pannile liha, sega läbi ja kalla peale kaste.
  7. Kuumuta veel paar minutit ja lisa ananassitükid.
  8. Serveeri kohe keedetud riisiga.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Koostis
0.50 dl – Õli
1 spl – Sojakaste
1 tk – Punane paprika
200 g – Ananassitükid konserveeritud
10 g – Küüslauk
1 tk – Suvikõrvits
2 tk – Porgand
2 g – Sibul
400 g – Broilerifilee
1 tk – Kollane paprika
Kaste
1 spl – Sojakaste
2 tl – Maisitärklis
0.50 dl – Veiniäädikas
1 spl – Riisivein
2 spl – Tomatipasta
2 tl – Suhkur