Kategooriad
Külma aja mulgipuder
Ehtne külma aja toit, mille valmistamiseks varu tunnike aega. Maitseb hästi koos maasuitsupeekoni ja praesibulaga, kõrvale rüüpa hapupiima või keefirit.
Valmistamine
- Pane kartulid keeva vee ja soolaga suurde potti keema. Aseta kartulite peale pestud tangud. Ära sega!
- Hauta tasasel tulel, kuni kõik toiduained on pehmed. Sega puulusikaga ühtlaseks pudruks.
- Maitsesta vajadusel veel soolaga.
- Pruunista tükeldatud peekon pannil, lisa hakitud sibul ja kuumuta, kuni sibul on klaasjas.
Nipid ja soovitused
- Serveeri kuum puder väikestest kausikestest ja pane peekonilisand iga portsu keskele.
KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit
Lisand
1 tk – Sibul
100 g – Suitsupeekon
Koostis
1 kg – Kartul
3 g – Sool
1 L – Vesi
100 g – Odratang