Külma aja mulgipuder

Ehtne külma aja toit, mille valmistamiseks varu tunnike aega. Maitseb hästi koos maasuitsupeekoni ja praesibulaga, kõrvale rüüpa hapupiima või keefirit.

Valmistamine

  1. Pane kartulid keeva vee ja soolaga suurde potti keema. Aseta kartulite peale pestud tangud. Ära sega!
  2. Hauta tasasel tulel, kuni kõik toiduained on pehmed. Sega puulusikaga ühtlaseks pudruks.
  3. Maitsesta vajadusel veel soolaga.
  4. Pruunista tükeldatud peekon pannil, lisa hakitud sibul ja kuumuta, kuni sibul on klaasjas.

Nipid ja soovitused

  • Serveeri kuum puder väikestest kausikestest ja pane peekonilisand iga portsu keskele.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Lisand
100 g – Suitsupeekon
1 tk – Sibul
Koostis
3 g – Sool
1 kg – Kartul
100 g – Odratang
1 L – Vesi