Salat ahjubataadi, kilu ja kitsejuustuga

Kilu ei sobi mitte ainult võileivakatteks, sellest saab ka suurepärase salati valmistada. Koos ahjubataadi ja kitsejuustuga moodustub see lausa imepärase koosluse! Valmista roog pidulauale või kiireks õhtusöögiks.

Valmistamine

1.Lõika bataat väiksemateks tükkideks, laota ahjuvormi, maitsesta soola-pipraga ning nirista üle oliiviõliga. 2.Küpseta 180 kraadi juures 15-20 minutit. 3.Laota salatilehed vaagnale ning selle peale aseta kitsejuustutükid, poolitatud kilufileed ja röstitud bataaditükid. Rösti leivaviilud krõbedaks ning murenda salatile. Sega kastme ained omavahel ning nirista seejärel salatile

KoostisosadPortsjonid:3 portsjonit

Koostis
1 tk – Lehtsalat
250 g – Bataat
3 g – Sool
50 g – Vürtsikilufilee
50 g – Kitsejuust
3 g – Must pipar
Kaste
1 tl – Hele sojakaste
1 spl – Mahe sinep
2 spl – Oliiviõli