Krõbe lavašš suitsulõhega

Mõnus suupiste krõbeda lavaši, kreemja toorjuustu, soolase lõhe ja marineeritud sibulatega valmib kiiresti ning sobib nii õhtuseks näljapeletuseks kui ka külmlauale.

Valmistamine

  1. Laota lavašš küpsetuspaberile, määri toorjuustuga ja puista peale punase sibula rõngad. Jaga lavašš neljaks ja tõsta 2 osa küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.
  2. Küpseta eelsoojendatud 225kraadises ahjus 5 minutit. Tõsta küpsenud palad tööpinnale ja küpseta samamoodi ka ülejäänud 2 osa.
  3. Murra küpsenud osad kohe väiksemateks tükkideks ning jaga peale kapparid, pärlsibulad ja lõheviilud. Lõpuks puista peale hakitud värsket tilli ja söö kohe.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Põhikoostisosad
150 g – Toorjuust maitsestamata
1 spl – Kapparid
1 tk – Punane sibul
200 g – Külmsuitsulõhe
1 tk – Till värske
1 tk – Lavašš
2 spl – Marineeritud pärlsibul