Täisterapasta soolalõhe ja kodujuustukastmega

Täisterapasta on pisut tervislikum valik tavapärasele pastale, kuid loomulikult võid samas retseptis kasutada nii tavalist pastat kui ka erinevaid gluteenivabu pastasorte. See retsept toimib igapidi. Lõpptulemusena jääb see roog mõnusalt koorene, samas ei mõju liiga raskelt.

Valmistamine

Keeda spagetid soolaga maitsestatud vees valmis, seejärel nõruta kergelt. Pasta keemise ajal valmista kaste: kuumuta rõõsk koor koos sulatatud juustuga, kuni juust on sulanud. Püreesta kodujuust ning lisa sinep. Poolita kirsstomatid. Kui pasta on valmis, siis lisa koore-juustukastmele spagetid, kodujuustupüree ja tomatipoolikud, sega kiirelt kõik läbi. Jaota roog taldrikutesse, aseta krooniks soolalõhe ning raputa peale pisut musta pipart!

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Koostis
100 g – Kodujuust
300 g – Täistera spagetid
1 g – Kirsstomat
150 g – Lõhefilee
1 dl – Kohvikoor
100 g – Sulatatud juust
1 tl – Mahe sinep