Tilliga keedetud tursk

Ütlemata hõrk roog, mida on suisa kahju teistega jagada. Aga öeldakse, et jagamise rõõm on see kõikse suurem.

Valmistamine

  1. Eemalda tillioksad varrest. Lõika tursk kaheks ja aseta pisema poti põhja. Raputa peale sool ja vala vett, nii et see kala katab. Lisa hulka tillivarred. Kata pott kaanega, lase vesi keema, alanda kuumust ja lase tasasel tulel podiseda umbes 5–6 minutit.
  2. Samal ajal haki tillioksad, kõvaks keedetud munad ja krevetid. Sulata potis või. Lisa till, muna ja krevetid ning kuumuta minutike.
  3. Jaga kala kahele taldrikule ja vala peale munakrevetisegu. Soovi korral serveeri kõrvale keedetud kartulit.

KoostisosadPortsjonid:2 portsjonit

Põhikoostisosad
300 g – Tursafilee külmutatud
1 tk – Till värske
1 g – Sool
50 g – Või
100 g – Krevetid kooritud
2 tk – Muna