Kananagitsad kamaga

Maitsvad suupisted lastele või kogu perele. Kamaga valmistatult saad kõigile tervislikud ampsud. On imehead mädarõikase dipikastmega.

Valmistamine

  1. Pane ahi 225° juurde sooja.
  2. Tükelda kanaliha suupärasteks tükkideks. Sega kamajahu taldrikul vähese soolaga. Klopi teises taldrikus lahti munad. Kolmandale taldrikule pane riivitud parmesan.
  3. Veereta kanatükke kõigepealt jahus, siis kasta munasse ja siis riivjuustu sisse.
  4. Tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta ühelt poolt 7–8 minutit. Pööra siis ümber ja küpseta veel sama kaua, kuni nagitsad on pealt kuldpruunid ja krõbedad.
  5. Sega kokku kaste ja serveeri koos nagitsatega.

KoostisosadPortsjonid:5 portsjonit

Mädarõikakaste
1 dl – Majonees mädarõikaga
1 dl – Hapukoor
Põhikoostisosad
500 g – Broilerifilee
1 g – Sool
80 g – Parmesan
2 tk – Muna
1 dl – Rukkikama