Banaani-avokaadokreem

Banaani-avokaado-kakaokreem sobib nii tervislikuks maiustamiseks kui ka kookide ja muffinite katteks.

Valmistamine

  1. Purusta banaanid ja avokaado blenderis kreemjaks. Lisa kakao, vahtrasiirup, 2 tl värskelt pressitud laimimahla, vanillisuhkur ja meresool. Soovi korral lisa 2 sl vedelikku (vett, kookos- või mandlipiima).

  2. Sega läbi, pane pokaalidesse, lase veidi aega külmikus seista ja taheneda ning serveeri.

Nipid ja soovitused

Retseptis oleva vee võid asendada kookos- või mandlipiimaga ja vahtrasiirupi näiteks meega.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Põhikoostisosad
1 tl – Vanillisuhkur
3 spl – Kakaopulber
1 tk – Laim
2 spl – Vesi
2 spl – Vahtrasiirup
1 tk – Avokaado
2 tk – Banaan
0.50 tl – Meresool