Kanapada šampinjonide ja läätsedega

Kanapada šampinjonide ja läätsedega.

Valmistamine

  1. Puhasta porgandid, küüslauk, sibul ja paprika.
  2. Riivi porgandid ja haki peenelt sibul, paprika ja küüslauk.
  3. Prae sibul kuumas oliiviõlis klaasjaks. Lisa pannile riivitud porgandid ja kuumuta veel paar minutit.
  4. Tükelda spargelkapsas õisikuteks ning poolita šampinjonid. Lisa need koos hakitud paprika ja küüslauguga pannile sibula ja porgandi hulka. Kuumuta paar minutit ja tõsta pann kõrvale.
  5. Pruunista kuubikuteks tükeldatud kanaliha kuumas oliiviõlis mõlemalt poolt. Kuumuta pruunistunud liha, kuni see on küps.
  6. Seejärel kalla pannile köögiviljad, keedetud läätsed ja koor ning lase hetkeks keema tõusta. Haki peale veidi maitserohelist ja serveeri kohe!

Nipid ja soovitused

Köögiviljade kasutamisel ole loominguline! Patta sobivad ka suvikõrvits, lillkapsas ja tomatid.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Põhikoostisosad
3 tk – Porgand
1 tk – Küüslauk
1 tk – Sibul
1 tk – Punane paprika
1 tl – Oliiviõli
1 tk – Spargel
400 g – Šampinjonid
600 g – Broilerifilee
2.50 dl – Punased läätsed
400 ml – Vahukoor
1 spl – Till värske