Tacod hakklihaga

Tacod on parim reedene roog! Klassikalises versioonis täidetakse krõbe tacotasku maitserikka hakkliha, köögiviljade, guacamole, riivjuustu ja tacokastmega.

Valmistamine

  1. Pruunista hakkliha võis või õlis.
  2. Lisa maitseainesegu ja vesi. Sega ja küpseta kaaneta 5–10 minutit.
  3. Kuumuta tacotaskuid vastavalt pakendil toodud juhistele ja valmista ette katted.
  4. Serveeri taskud soojalt, täidetuna hakkliha ja maitsvate katetega!

Nipid ja soovitused

  • Tacode serveerimine tacotaskutes või tortiljadel annab sama maitsva tulemuse!

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Täidis
400 g – Kodune hakkliha
1 dl – Vesi
1 spl – Või
1 tk – Santa Maria Taco maitseainesegu
Serveerimiseks
1 tk – Lehtsalat
2 tk – Tomat
1 tl – Santa Maria guacamole maitseainesegu
1 spl – Hapukoor
1 tk – Santa Maria Taco taskud
1 tk – Santa Maria Taco kaste mahe