Minitacopirukad

Täida mini tacokausid röstitud juurviljade, muna ja juustuga, gratineeri ahjus ja Sul on maitsvad köögiviljapirukad minimaalse vaevaga valmis!

Valmistamine

  1. Eelsoojenda ahi 225 °C.
  2. Haki paprika, lõika suvikõrvits kuubikuteks ja sibul ribadeks.
  3. Pane köögiviljad ahjuplaadile ja sega õliga. Küpseta ahjus u 10 minutit. Võta ahjust välja ja pane kõrvale.
  4. Vispelda kausis omavahel munad ja piim.
  5. Viiluta oliivid ja haki jalapenod.
  6. Pane tacokausid ahjuplaadile ja täida pooleldi munaseguga.
  7. Jaga kausside vahel juust, röstitud köögiviljad, oliivid ja jalapenod.
  8. Gratineeri ahjus 8-10 minutit, kuni pirukad on kuldpruunid ja juust on sulanud. Serveeri kuumalt värske salatiga.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Koostis
0.50 tk – Suvikõrvits
0.50 tk – Punane sibul
200 ml – Piim
1 tk – Santa Maria Taco taskud
200 ml – Riivjuust
1 tk – Punane paprika
100 ml – Mustad oliivid kivita
2 tk – Muna
2 spl – Santa Maria Jalapeno roheline
2 spl – Õli