Kategooriad
Minitacopirukad
Täida mini tacokausid röstitud juurviljade, muna ja juustuga, gratineeri ahjus ja Sul on maitsvad köögiviljapirukad minimaalse vaevaga valmis!
Valmistamine
- Eelsoojenda ahi 225 °C.
- Haki paprika, lõika suvikõrvits kuubikuteks ja sibul ribadeks.
- Pane köögiviljad ahjuplaadile ja sega õliga. Küpseta ahjus u 10 minutit. Võta ahjust välja ja pane kõrvale.
- Vispelda kausis omavahel munad ja piim.
- Viiluta oliivid ja haki jalapenod.
- Pane tacokausid ahjuplaadile ja täida pooleldi munaseguga.
- Jaga kausside vahel juust, röstitud köögiviljad, oliivid ja jalapenod.
- Gratineeri ahjus 8-10 minutit, kuni pirukad on kuldpruunid ja juust on sulanud. Serveeri kuumalt värske salatiga.
KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit
Koostis
0.50 tk – Punane sibul
2 spl – Santa Maria Jalapeno roheline
100 ml – Mustad oliivid kivita
200 ml – Riivjuust
200 ml – Piim
1 tk – Santa Maria Taco taskud
2 tk – Muna
1 tk – Punane paprika
2 spl – Õli
0.50 tk – Suvikõrvits