Kanatacod krõbeda juustuga

Gratineeritud tacod maitsevad sama hästi kui kõlavad ja neid on lihtne valmistada.

Valmistamine

  1. Eelsoojenda ahi 200 °C.
  2. Hõõru kana maitseaineseguga kokku ja aseta rasvainega määritud küpsetusnõusse. Küpseta u 20-25 min.
  3. Aseta kana lõikelauale ja tükelda peenelt.
  4. Tõsta ahjutemperatuur 250 °C.
  5. Lõika roheline paprika ja tomatid kuubikuteks ning sega kanaga.
  6. Pane segu taco taskutesse ja puista üle juustuga. Aseta küpsetusnõusse ja gratineeri ahjus u 5 minutit, kuni juust on sulanud.
  7. Garneeri koriandiga ja serveeri.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Koostis
1 tk – Santa Maria Taco maitseainesegu
2 tk – Tomat
100 g – Riivjuust
1 tk – Roheline paprika
1 tk – Santa Maria Taco taskud
1 spl – Või
2 spl – Koriander värske
500 g – Broilerifilee