Kalatacod apteegitillisalati ja kurgipicoga

Põnev variatsioon kalatacole. Kreemjas apteegitillisalat ja värske kurgi-tillipico lisavad maitset ja tekstuuri.

Valmistamine

  1. Eelsoojenda ahi 200 °C.
  2. Hõõru kala maitseaineseguga kokku ja pane õliga määritud ahjuvormile ning küpseta 15-20 minutit..
  3. Haki apteegitill ja õun peenelt ja pane kaussi. Sega omavahel jogurt ja sidrunimahl, lisa maitse järgi pipart ja soola.
  4. Eemalda kurgilt seemned ja lõika väikesteks kuubikuteks.
  5. Tükelda paprika ning haki till ja jalapeñod.
  6. Pane kurk, paprika, till ja jalapeñod eraldi kaussi ja sega sidrunimahla, oliiviõli ja soolaga.
  7. Soojenda tortillad ja täida kala, apteegitillisalati ja picoga.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Kaste
1 tl – Santa Maria kivisool
1 tk – Sidrun
1 tk – Roheline paprika
1 spl – Santa Maria Jalapeno roheline
1 spl – Oliiviõli
0.50 tk – Kurk
Koostis
500 g – Tursafilee külmutatud
1 tk – Till värske
1 tk – Õun
3 g – Must pipar
1 tk – Santa Maria Taco maitseainesegu
1 tk – Sidrun
1 dl – Maitsestamata jogurt
1 tk – Nisutortilla
1 spl – Õli