Soe penne-tuunikalasalat

Hea lihtne roog argiõhtuks.

Valmistamine

Pane penne ohtra soolaka veega keema. Sega kastmeks majonees, sidrunimahl ja 1–2 sl tuunikalakonservi õli, maitsesta soola-pipraga. Poolita paprikad, puhasta seemnetest ja lõika hästi õhukesteks ribadeks. Koori sibul ja lõika õhukesteks ratasteks. Sega paprika ja sibul nõrutatud ning suurde kaussi pandud pennega. Vala juurde kaste ja sega läbi. Tõsta nõrutatud tuunikalatükid salatile ja sega veel kord kergelt läbi. Puista peale ohtralt rukolalehti.

Nipid ja soovitused

Samal ajal kui penne keeb, jõuad tükeldada muud salatiained ja segada kokku kastme.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Põhikoostisosad
300 g – Pasta
370 g – Tuunikala tükid õlis
2 tk – Punane paprika
1 tk – Punane sibul
4 spl – Majonees
0.50 tk – Sidrun
1 spl – Rukkola
1 g – Sool
1 g – Must pipar