Ahjus küpsetatud pitsarullid

Üks kiire lõunasöögiidee! Serveeri pitsarulle koos värske salatiga - miskit muud vaja ei olegi, kuna see ahjuroog ise on juba parajalt toitev.

Valmistamine

1.Haki sibul ning prae pannil pool minutit, seejärel lisa juurde hakkliha ning pruunista. 2.Maitsesta soola-pipraga. 3.Määri igale tortiljale 1sl pastakastet, seejärel jaota tortiljadele hakklihasegu, oad, juust ja till. 4.Keera tortiljad üksteise järel rulli ning aseta ahjuvormi. 5.Katteks määri peale pastakaste, raputa üle riivitud juustudega ning maitsesta soola-pipraga. 6.Küpseta ahjus 200 kraadi juures 20-25min ehk seni, kuni juust on meeldivalt sulanud!

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Kate
3 g – Must pipar
125 g – Mozzarella juust
50 g – Riivjuust
4 spl – Bolognese pastakaste
3 g – Sool
Koostis
350 g – Kodune hakkliha
1 tk – Punased Kidney oad
1 spl – Till värske
125 g – Riivjuust
3 g – Sool
6 spl – Bolognese pastakaste
3 g – Must pipar
0.50 tk – Sibul
1 tk – Nisutortilla