Enchiladad kana ja spinatiga

Proovi neid isuäratavaid enchiladasid kana, spinati ja fetajuustuga!

Valmistamine

  1. Eelsoojenda ahi 225 °C.
  2. Haki küüslauk ja lõika suvikõrvits kuubikuteks ning prae õlis pehmeks.
  3. Lisa kanahakkliha, sega ja prae. Lisa maitseainesegu, kui hakkliha on pruunistunud, ja sega.
  4. Täida tortillad kanatäidisega ja keera rulli. Aseta rullid küpsetusnõule, mis on kaetud õliga määritud küpsetuspaberiga, ja aseta kõrvale.
  5. Haki jalapenod, sibul ja tomat.
  6. Prae sibul, tomat ja jalapeno pannil 2 supilusikatäies õlis pehmeks.
  7. Lisa spinat, sega ja lase pehmeneda.
  8. Pane köögiviljad kaussi ja lisa koriander. Kasuta saumikserit, et saada ühtlane spinatikaste. Lisa maitse järgi soola ning vajadusel veidi vett.
  9. Vala kaste tortillarullidele ja puista peale murendatud fetajuustu. Gratineeri ahjus u 10 minutit, kuni juust on veidi värvi saanud.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Koostis
3 spl – Santa Maria Jalapeno roheline
1 tk – Sibul
1 tk – Santa Maria Taco maitseainesegu
1 tk – Koriander värske
1 tk – Tomat
200 g – Spinat
1 tk – Santa Maria Maisitortilla
500 g – Broilerifilee hakkliha
1 tk – Suvikõrvits
150 g – Feta juust
10 g – Küüslauk