Fajitaeine krõbeda kana ja lillkapsaga

Fajita ja kausis?! Just! Proovi teistmoodi fajitat krõbeda kana ja lillkapsaga. Nii lihtne, nii hea!

Valmistamine

  1. Valmista jasmiiniriis vastavalt pakendil olevatee juhistele.
  2. Lõika lillkapsas ja kana väiksemateks tükkideks. Valmista paneering pakendil olevate juhiste järgi, kuid asenda õpetuses toodud pool kana kogusest lillkapsaga.
  3. Viiluta punane paprika ja sibul, prae kõrgel kuumusel, kuni köögiviljad on veidike värvi saanud. Lisa fajita maitseainesegu ja prae veel u 1 minut.
  4. Lõika avokaado väikesteks kuubikuteks ja murenda fetajuust.
  5. Sega dipikastmesegu hapukoorega ja hoia serveerimiseni külmikus.
  6. Jaga riis kaussidesse ning kata kana, lillkapsa ja köögiviljadeg

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Koostis
1 tk – Jasmiini riis
1 tk – Santa Maria Fajita maitseainesegu
1 tk – Santa Maria dipikastmesegu
1 tk – Feta juust
250 g – Broilerifilee
300 ml – Hapukoor
2 spl – Õli
1 tk – Avokaado
1 tk – Sibul
1 tk – Lehtsalat
1 tk – Santa Maria krõbe paneering kanale
250 g – Lillkapsas
2 tk – Punane paprika