Suitsulõhetacod

Proovi vahelduseks teistmoodi supermaitsvaid tacosid, kus täidiseks on suitsulõhe ja marineeritud köögiviljad.

Valmistamine

  1. Viiluta fenkol, kurk ja redis köögimandoliini abil väga õhukesteks viiludeks.
  2. Sega omavahel fenkol, kurk, redis, laimimahl ja sool ning jäta u 5 minutiks maitsestuma.
  3. Sega omavahel crème fraîche ja dipikastmesegu paksuks kastmeks.
  4. Soojenda tortillad vastavalt pakendil olevatele juhistele.
  5. Pane igale tortillale kastet, spinatit ja viil suitsulõhet.
  6. Kõige peale pane marineeritud köögiviljad. Naudi

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Koostis
0.25 tk – Kurk
0.25 tl – Santa Maria kivisool
2 tk – Fencoli
1 tk – Nisutortilla
1 tk – Laim
1 tk – Redis värske
70 g – Beebispinat
1 tk – Santa Maria dipikastmesegu
200 ml – Creme fraiche
200 g – Külmsuitsulõhe