Kana-köögiviljafajita

Vähem liha, rohkem köögivilju ja tulemuseks saad eriti värske fajita!

Valmistamine

  1. Lõika seened, suvikõrvits ja paprika ribadeks ning sibul sektoriteks.
  2. Prae köögiviljad kuumal pannil õlis. Tõsta kaussi ja pane kõrvale.
  3. Lõika kana ribadeks ja prae õlis kuldpruuniks.
  4. Pane köögiviljad tagasi pannile ja alanda kuumust. Lisa maitseainesegu ja sega hoolikalt.
  5. Soojenda tortillad vastavalt pakendil olevatele juhistele.
  6. Täida tortillad täidisega ning kata guacamole ja salsaga. Serveeri koheselt.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Täidis
1 tk – Suvikõrvits
1 tk – Sibul
1 tk – Santa Maria Fajita maitseainesegu
1 tk – Punane paprika
250 g – Broilerifilee
1 tk – Seened
Serveerimiseks
1 tk – Santa Maria guacamole maitseainesegu
1 tk – Santa Maria Chunky salsa
1 tk – Nisutortilla