Nacho taldrik tacohakkliha, juustu, jalapenode ja guacamolega

Nacho taldrik on populaarne tex-mex klassika, mis sobib kogu perele. Serveeri tacokastme, hapukoore ja avokaadoga. Kohanda nacho taldriku sisu vastavalt oma maitse-eelistustele.

Valmistamine

  1. Prae hakkliha õlis ja lisa taco maitseainesegu ja vesi. Sega ja lase umbes 5–10 minutit ilma kaaneta madalal tulel keeda.
  2. Aseta nachokrõpsud suurele taldrikule ja raputa peale hakkliha.
  3. Laota peale jalapenod ja cheddari juustu dipikaste ning kata riivjuustuga.
  4. Küpseta ahjus temperatuuril 225 °C umbes 5–7 minutit või kuni juust on sulanud.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Nacho taldrik
2 dl – Riivjuust
1 spl – Õli
0.50 tk – Santa Maria Jalapeno roheline
1 tk – Santa Maria Nacho juustudipp
1 tk – Santa Maria Taco maitseainesegu
400 g – Veisehakkliha
1 tk – Santa Maria Nacho krõpsud
Serveerimiseks
1 tk – Santa Maria Taco kaste mahe
2 tk – Avokaado
1 dl – Hapukoor