Tai panna cotta kookospähkli, laimi ja värskete maasikatega

Panna cotta on mõnusalt kreemjas magustoit. Selles variandis keeb koor rahulikul tulel koos kookospiima ja laimikoorega. Katteks värsked maasikad ja röstitud kookoshelbed.

Valmistamine

  1. Keeda kookospiima ja koort moosisuhkruga umbes pool minutit.
  2. Seejärel sega sisse vanillisuhkur ja riivitud laimikoor.
  3. Vala eraldi nõudesse ja lase külmkapis umbes 2 tundi tarduda.
  4. Vahetult enne serveerimist kata panna cotta värskete maasikate ja röstitud kookoshelvestega.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Serveerimiseks
250 g – Maasikad värsked
1 spl – Kookoshelbed
Koostis
2 dl – Tere vahukoor
2 tk – Laim
1 tl – Vanillisuhkur
400 ml – Santa Maria Kookospiim
1.30 dl – Moosisuhkur