Parmesani- kananagitsad

Krõbedad parmesani-kananagitsad serveeritud rikkaliku kapsasalatiga. Kas ei kõla ahvatlevalt?!

Valmistamine

  1. Eelsoojenda ahi 225 °C.
  2. Lõika kanafilee 3x3 cm suurusteks tükkideks.
  3. Sega suures kausis paneeringusegu riivitud parmesaniga.
  4. Lisa tükeldatud kana ja sega nii, et kõik tükid oleks täielikult seguga kaetud.
  5. Pane kana küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta ahjus 15-10 minutit.
  6. Sega kastmeks kokku majonees, crème fraiche ja dipikastmesegu ning aseta kõrvale.
  7. Viiluta lehtkapsas ja punane kapsas ning riivi porgand. Pane kaussi ja pigista peale laimimahla ning sega kokku kastmega. Lisa maitse järgi soola.
  8. Serveeri krõbedaid nagitsaid värske kapsasalatiga.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Salat
100 ml – Majonees
200 g – Hiinakapsas
0.25 g – Punane kapsas
1 spl – Creme fraiche
1 tk – Santa Maria dipikastmesegu
3 g – Santa Maria kivisool
1 tk – Laim
1 tk – Porgand
Koostis
500 g – Broilerifilee
100 g – Riivjuust
1 tk – Santa Maria krõbe paneering kanale