Chicharróned

Chicharróned on roog frititud sealihaga, mis on populaarne Hispaanias ja Ladina-Ameerikas. Täida tortillad chicharrónede, marineeritud punase sibula, salati ja salsaga, et saada üks rikkalik ja maitsev tako.

Valmistamine

1.Lõika liha õhukesteks ribadeks ja pane koos tärtklisega kaussi. Sega, kuni iga tükk on tärklisega kaetud. 2.Kuumuta õli sügaval pannil. Kui õli on u 180 °C, prae liha portsjonitena, kuni chicharróned on krõbedad ja kuldpruunid. 3.Pane praetud liha majapidamispaberile ning maitsesta suitsutatud paprika ja soolaga. 4.Viiluta punane sibul ja sega kausis soola, suhkru ja sidrunimahlaga. Lase vähemalt 10 minutit maitsestuda. 5.Sega dipikastmesegu hapukoorega ja aseta kõrvale. 6.Soojenda tortillad kuival pannil või mikrolaineahjus. 7.Serveeri krõbedat liha taldrikul koos paprika-tšilli dipikastme, salati, marineeritud punase sibula ja ananassisalsaga. Lase kõigil oma tako ise kokku panna!

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Koostis
0.50 tl – Santa Maria sool
500 ml – Õli
0.50 tl – Suhkur
2 tl – Suitsupaprika pulber
1 tk – Sibul
500 g – Seasisefilee
1 tk – Sidrun
100 ml – Maisitärklis
Lisandid
1 g – Santa Maria Ananassi salsa
1 tk – Nisutortilla
1 g – Santa Maria dipikastmesegu
3 dl – Hapukoor
65 g – Lollo rosso salat