Chicharróned

Chicharróned on roog frititud sealihaga, mis on populaarne Hispaanias ja Ladina-Ameerikas. Täida tortillad chicharrónede, marineeritud punase sibula, salati ja salsaga, et saada üks rikkalik ja maitsev tako.

Valmistamine

  1. Lõika liha õhukesteks ribadeks ja pane koos tärtklisega kaussi. Sega, kuni iga tükk on tärklisega kaetud.
  2. Kuumuta õli sügaval pannil. Kui õli on u 180 °C, prae liha portsjonitena, kuni chicharróned on krõbedad ja kuldpruunid.
  3. Pane praetud liha majapidamispaberile ning maitsesta suitsutatud paprika ja soolaga.
  4. Viiluta punane sibul ja sega kausis soola, suhkru ja sidrunimahlaga. Lase vähemalt 10 minutit maitsestuda.
  5. Sega dipikastmesegu hapukoorega ja aseta kõrvale.
  6. Soojenda tortillad kuival pannil või mikrolaineahjus.
  7. Serveeri krõbedat liha taldrikul koos paprika-tšilli dipikastme, salati, marineeritud punase sibula ja ananassisalsaga. Lase kõigil oma tako ise kokku panna!

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Koostis
100 ml – Maisitärklis
500 g – Seasisefilee
1 tk – Sibul
0.50 tl – Suhkur
1 tk – Sidrun
2 tl – Suitsupaprika pulber
500 ml – Õli
0.50 tl – Santa Maria sool
Lisandid
3 dl – Hapukoor
1 tk – Nisutortilla
1 g – Santa Maria Ananassi salsa
65 g – Lollo rosso salat
1 g – Santa Maria dipikastmesegu