Krõbe tofutaco avokaadosriracha ja röstitud maapähklitega

Krõbe tofutaco avokaado kreemisuse ja sriracha tulisusega. Serveeri tacosid röstitud maapähklitega, et lisada krõbedust ja maitset.

Valmistamine

1.Lõika tofu kuubikuteks. 2.Maitsesta tofukuubikuid maitseaineseguga ja prae õlis kuldpruuniks. 3.Püreesta kõik avokaadosriracha koostisosad saumikseriga ühtlaseks kastmeks. Maitsesta soolaga. 4.Haki Hiina kapsas. 5.Soojenda tortillad. 6.Sega omavahel avokaadosriracha Hiina kapsaga ja pane tortillale. Kata krõbeda tofuga ning puista peale röstitud maapähkleid ja hakitud koriandrit.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Koostis
270 g – Pehme tofu
2 spl – Maisiõli
2 spl – Röstitud maapähklid
2 spl – Chilli kaste
1 tk – Nisutortilla
200 ml – Hiinakapsas
2 tk – Avokaado
1 tk – Laim
4 spl – Koriander värske
1 tk – Santa Maria Taco maitseainesegu