Ramen supp sealiha ja munaga

Pane lauale tõeline hõrgutis! Seda klassikalist jaapanipärast ramen suppi pakutakse sealiha ja munaga. Valmistamisel kasutata kindlasti meie ramen nuudleid

Valmistamine

1.Keeda 2 muna kõvaks ja lase jahtuda. 2.Keeda nuudleid pakendil olevate juhiste järgi, vala keeduvesi ära ja loputa nuudlid külma veega üle. 3.Haki ingver ja küüslauk peeneks. 4.Aja puljong koos ingveri, küüslaugu, tähtaniisi, tšillipipra ja toorsuhkruga keema. 5.Vahepeal lõika sealiha õhukesteks viiludeks ja prae pannil keskmisel kuumusel krõbedaks. Seejärel lõika sealihaviilud pooleks. 6.Jaga nuudlid, pool muna, idud ja spinat nelja sügavasse kaussi. 7.Lisa puljongile riisiäädikas ja sojakaste ning vala puljong kaussidesse. 8.Lisa igasse kaussi sealiha ja õhukesed rohelise sibula viilud. 9.Serveeri kohe!

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Koostis
300 g – Sealiha
2 spl – Ingver
2 tl – Pruun roosuhkur
200 g – Beebispinat
1 tk – Tähtaniis
10 g – Küüslauk
4 spl – Santa Maria Tamari tume sojakaste
2 spl – Santa Maria Riisiäädikas
1 tk – Roheline sibul
750 ml – Kanapuljong
2 tk – Muna
1 tk – Ramen nuudlid
1 tk – Tšillipipar punane
150 g – Mungoa idandid