Vokiroog soja ja magusa tšilliga

Maitsev kanaga vokiroog, mis on maitsestatud soja ja magusa tšilliga. Õhtusöök valmib viieteistkümne minutiga!

Valmistamine

  1. Pruunista kanaribad õlis.
  2. Lisa viilutatud köögiviljad ning prae 1–2 minutit kõrgel kuumusel.
  3. Vala peale vokikaste ja sega.
  4. Kaunista seesamiseemnetega ja serveeri nuudlite või riisiga.

Nipid ja soovitused

  • Asenda kanaliha samas koguses rebitud antrekoodi või minutilihaga ja valmista seda samal viisil.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Koostis
1 tk – Punane paprika
1 tk – Santa Maria vokikaste
2 spl – Õli
150 g – Hernes värske
1 spl – Seesamiseemned
400 g – Broilerifilee
200 g – Kapsas
1 tk – Pikateraline riis