Vokiroog soja ja magusa tšilliga

Maitsev kanaga vokiroog, mis on maitsestatud soja ja magusa tšilliga. Õhtusöök valmib viieteistkümne minutiga!

Valmistamine

  1. Pruunista kanaribad õlis.
  2. Lisa viilutatud köögiviljad ning prae 1–2 minutit kõrgel kuumusel.
  3. Vala peale vokikaste ja sega.
  4. Kaunista seesamiseemnetega ja serveeri nuudlite või riisiga.

Nipid ja soovitused

  • Asenda kanaliha samas koguses rebitud antrekoodi või minutilihaga ja valmista seda samal viisil.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Koostis
1 tk – Santa Maria vokikaste
1 tk – Punane paprika
2 spl – Õli
1 spl – Seesamiseemned
1 tk – Pikateraline riis
200 g – Kapsas
400 g – Broilerifilee
150 g – Hernes värske