Krõbedad kaneelikrõpsud

Rösti tortillad kaneeli ja suhkruga ning saad magusad ja krõbedad suupisted! Serveeri kreemja dipikastmega, mis on valmistatud mascarpone juustu, krõbedate pekaanipähklite ja vahtrasiirupiga. Naudi sellega koos mõnda värsket puuvilja!

Valmistamine

Kaneelikrõpsud

  1. Sega suhkur ja kaneel suurel ahjuplaadil.
  2. Kuumuta õli pannil. Lõika kõik tortiljad 8 tükiks ja rösti, kuni need on kuldpruunid.
  3. Aseta tortillatükid ahjuplaadile. Sega hästi kaneeli-suhkrusegus, kui need on kuumad.
  4. Lase krõpsudel enne serveerimist jahtuda.

Mascarpone dipikaste

  1. Haki pekaanipähklid suurteks tükkideks.
  2. Sega mascarpone juust vahtrasiirupi ja pekaanipähklitega

Nipid ja soovitused

  • Serveeri kaneelikrõpse suurel plaadil koos mascarpone dipikastme ja värskete puuviljadega!

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Koostis
100 g – Suhkur
1 tk – Nisutortilla
2 spl – Kaneel jahvatatud
Dipikaste
1 spl – Vahtrasiirup
25 g – Pekaani pähkel
250 g – Mascarpone