Avokaadosupp

Mõnusalt kreemine ja kergelt vürtsikas avokaadosupp, mida serveeritakse maisi ja terava tšillikastmega

Valmistamine

  1. Prae sibul, küüslauk ja roheline tšilli suures kastrulis õlis laskmata neilpruunistuda.
  2. Lisa vesi, puljong ja crème fraiche. Lase keema tõusta.
  3. Poolita avokaado, eemalda kivi ja koor. Lõika väikesteks tükkideks
  4. .Lisa avokaado supile ja püreesta saumikseriga.
  5. Lisa laimimahl, sool ja pipar.
  6. Garneeri supp maisi, avokaado, murulaugu, tilga oliivõli ja terava tsillikastmega.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Koostis
2 spl – Köögiviljapuljong
1 dl – Creme fraiche
4 tk – Avokaado
0.50 tl – Santa Maria sool
1 spl – Oliiviõli
3 g – Must pipar
1 tk – Tšillipipar roheline
1 tk – Laim
7 dl – Vesi
0.50 tk – Sibul
5 g – Küüslauk
Serveerimiseks
1 spl – Koriander värske
1 tk – Avokaado
1 tk – Santa Maria terav tšillikaste