Tai ananassikana

Eriti mahe kanahautis, millel on rohkelt kogu perele sobivaid maitseid. Kasuta julgelt mahetooteid, et saada läbinisti mahe roog.

Valmistamine

  1. Lõika kanafilee kuubikuteks ja prae neid õlis.
  2. Vispelda Asian Tai maheananassi maitseainesegu kookospiimaga ja vala see kanalihale.
  3. Kuumuta paar minutit.
  4. Koori ananass ja lõika tükkideks ning lisa praetud kanale koos värske spinatiga.
  5. Kaunista mõne korandrilehega. Serveeri nuudlite või riisiga.

Nipid ja soovitused

Nipp! Vali mahekanaliha ja -köögiviljad ning valmista läbinisti mahe roog

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Koostis
100 g – Spinat
400 g – Broilerifilee
2 spl – Õli
1 tk – Pikateraline riis
1 tk – Santa Maria Tai maitseainesegu
1 spl – Koriander värske
0.50 tk – Ananass
1 tk – Santa Maria Kookospiim