Kategooriad
Lõhetaco kinoa ja avokaadokastmega
Mahlasele lõhele, siidisele avokaadokastmele ja põnevale kinoale annab lõppviimistluse värske koriander
Valmistamine
- Eelsoojenda ahi 200 °C..2.Maitsesta kala maitseaineseguga ja pane õliga määritud küpsetusnõule.
- Küpseta ahjus 15-20 minutit. Rebi küpse lõhe kahe kahvliga tükkideks.
- Keeda kinoa vastavalt pakendil olevatele juhistele.
- Haki tomat ja koriander ning sega kinoa ja veega. Pigista sisse laimimahl.
- Blenderda kõik kastme koostisosad ühtlaseks kastmeks.
- Soojenda tacotaskud ahjus. Täida need kinoasegu, lõhe ja kastmega. Garneeri koriandriga.
KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit
Koostis
200 ml – Kinoa
2 tk – Avokaado
1 spl – Õunaäädikas
4 spl – Koriander värske
1 tk – Laim
1 tl – Santa Maria sool
1 tk – Santa Maria Taco maitseainesegu
3 spl – Õli
2 tk – Tomat
1 tk – Santa Maria Taco taskud
400 g – Lõhefilee
1 tk – Santa Maria Jalapeno roheline