Lõhetaco kinoa ja avokaadokastmega

Mahlasele lõhele, siidisele avokaadokastmele ja põnevale kinoale annab lõppviimistluse värske koriander

Valmistamine

  1. Eelsoojenda ahi 200 °C..2.Maitsesta kala maitseaineseguga ja pane õliga määritud küpsetusnõule.
  2. Küpseta ahjus 15-20 minutit. Rebi küpse lõhe kahe kahvliga tükkideks.
  3. Keeda kinoa vastavalt pakendil olevatele juhistele.
  4. Haki tomat ja koriander ning sega kinoa ja veega. Pigista sisse laimimahl.
  5. Blenderda kõik kastme koostisosad ühtlaseks kastmeks.
  6. Soojenda tacotaskud ahjus. Täida need kinoasegu, lõhe ja kastmega. Garneeri koriandriga.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Koostis
200 ml – Kinoa
2 tk – Avokaado
1 spl – Õunaäädikas
4 spl – Koriander värske
1 tk – Laim
1 tl – Santa Maria sool
1 tk – Santa Maria Taco maitseainesegu
3 spl – Õli
2 tk – Tomat
1 tk – Santa Maria Taco taskud
400 g – Lõhefilee
1 tk – Santa Maria Jalapeno roheline