Panengi punane karri

Paneng on üks enim tuntud ja armastatud Tai roogasid. See on maitsev kanahautis, mida on maitsestatud galangali, kahvrilaimi ja ingveriga ning millel on ilus punane värvus.

Valmistamine

  1. Pruunista kanafilee.
  2. Lisa punase karri maitseainesegu ja kookospiim ning lase mõned minutid keeda.
  3. Lisa viilutatud köögiviljad ja kuumuta läbi.
  4. Puista toit üle pähklite ning värskelt hakitud basiilikuga.
  5. Serveeri nisunuudlite või riisiga.

Nipid ja soovitused

Varieeri köögivilju vastavalt hooajale.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Koostis
1 tk – Porgand
1 spl – Basiilik värske
0.50 dl – Röstitud maapähklid
1 tk – Vokinuudlid
1 tk – Punane paprika
1 tk – Santa Maria punane karri maitseainesegu
400 g – Broilerifilee
1 tk – Santa Maria Kookospiim
20 g – Suhkruhernes