Tai veiseliha vokiroog köögiviljade ja röstitud kašupähklitega

Vokiroog veiseliha, köögiviljade ja nuudlitega. Sidrunhein, punane karri ja ingver annavad sellele roale Taile omase maitse.

Valmistamine

  1. Keeda munanuudleid vastavalt pakendil toodud juhistele. Seejärel jahuta neid külmas vees ja pane kõrvale.
  2. Viiluta köögiviljad ja liha peeneks.
  3. Rösti kašupähkleid kuival praepannil.
  4. Prae liha suurel kuumusel õlis, kuni see muutub kuldpruuniks, ja seejärel lisa köögiviljad.
  5. Prae umbes 2–3 minutit, kuni liha on läbi küpsenud ja köögiviljad on soojad.
  6. Vala peale vokikaste ja sega sisse kašupähklid.
  7. Prae nuudleid kuumal pannil õlis koos karripastaga, sega ja serveeri nuudleid taldrikul koos vokiga.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Koostis
4 spl – Õli
1 tk – Porgand
2 dl – India pähkel
1 spl – Karripasta punane
500 g – Sealiha
1 tk – Santa Maria vokikaste
1 tk – Munanuudlid
100 g – Aedoad värske
100 g – Kapsas
2 tk – Punane sibul