Kanaburgerid valgehallitusjuustuga

Tõeliselt hõrk amps, mis tänu valgehallitusjuustule on maitseküllasem. See juust ei domineeri burgeris, kuid on olemuselt nagu sulajuust.

Valmistamine

1.Kastme valmistamiseks haki kurk hästi peeneks. Sega kõik komponendid kokku ning maitsesta soola, pipra ja suhkruga. 2.Viiluta sibul ning prae pannil klaasjaks, tõsta pannilt. 3.Lõika valgehallitusjuusturingid horisontaalselt pooleks nii, et tekiks 4 juustuketast. 4.Tambi 4 kanafileed toidukile vahel õhemaks ning grilli või küpseta pannil ühelt poolt valmis, vahepeal maitsesta soola ja pipraga. 5.Pööra fileed ümber ning aseta igale tükile peale 1 juustuketas. Aseta grillile/pannile peale kaas ning küpseta seni, kuni juust on sulanud. 6.Samal ajal soojenda kuklid ning määri kuklipoolikutele kaste. Alumised kuklipoolikud kata salatilehtedega. Selle peale aseta küpsetatud kanafilee koos juustuga. Laota peale sibularõngad ning kata ülemise kuklipoolega. Serveeri!

Nipid ja soovitused

Valmista burgeri vahele kotletid grillil või pannil!

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Kaste
3 g – Sool
5 tl – Mahe sinep
1 tk – Marineeritud kurk
3 g – Must pipar
5 spl – Majonees
Koostis
1 tk – Lehtsalat
250 g – Broilerifilee
3 g – Must pipar
3 g – Sool
240 g – Valgehallitusjuust
1 tk – Burgerikukkel
1 tk – Sibul