Ülepannikoogid grillvorsti ja paprikaga

Kui sulle meeldivad soolase täidisega ülepannikoogid, siis siin on üks imehea ja alati õnnestuv pannkoogiretsept ning idee juba valmis küpsetatud pannkookide täitmiseks.

Valmistamine

1.Pane munad ja jahu kaussi. Vala juurde vedelik, ise samal ajal korralikult vispeldades (nii ei lähe tainas tükki). 2.Maitsesta soola ja suhkruga. 3.Tõsta õliga kergelt piserdatud pannile paar väiksemat kulbitäit tainast ning kalluta panni, et tainas üle kogu panni valguks. Prae pannkook mõlemalt poolt küpseks. 4.Täidise valmistamiseks tükelda vorstid ja paprika ning prae neid mõlemad mõne minuti. Seejärel lisa juurde hakitud till ja juust. Tõsta pann pliidilt. 5.Sega kokku fetajuust ning hapukoor ja määri see pannkookidele, tõsta peale eelnevalt praetud segu, ning voldi pannkook kokku.

Nipid ja soovitused

Veel lisandisoovitusi: kanaliha-sinihallitusjuust-ananass suitsukana-virsik-tüümian pesto-juust-sulatatud juust

KoostisosadPortsjonid:8 portsjonit

Koostis
2 tk – Muna
3 dl – Nisujahu
5 dl – Piim
3 g – Sool
1 tl – Suhkur
Täidis
100 g – Riivjuust
100 g – Feta juust
100 g – Hapukoor
2 tk – Punane paprika
3 spl – Tšillipipar punane