Muna-tonnato

See on üks imepärane roog, mida sobib serveerida eelroana. Kui traditsiooniliselt on selle roa peaosaliseks vasikalihaviilud, mis tuunikalakastme embuses maitsepahvakuid tekitavad, siis selles retseptis on liha asendatud hoopis munaviiludega. Roog maitseb imeliselt, eriti koos värske ciabatta või koduleivaga serveerides!

Valmistamine

1.Viiluta munad ning laota taldrikule. 2.Pane kõik kastme komponendid kaussi ning püreesta ühtlaseks kastmeks. 3.Maitsesta pipra ja suhkruga. Laota kaste munaviiludele, raputa peale hakitud murulauku ning serveeri!

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Kaste
75 g – Tuunikala tükid õlis
1 tk – Sidrun
1 tk – Vürtsikilufilee
1 tl – Kapparid
75 g – Majonees
3 g – Must pipar
1 tl – Suhkur
Koostis
8 tk – Muna
1 spl – Murulauk värske