Bruschettad toorsingi, murulaugukreemi ja jõhvikamoosiga

Maitsev eelroog, mida on lihtne valmistada ning sobib kohe serveerimiseks!

Valmistamine

1.Lõika ciabatta’st 8 viilu ning rösti neid kergelt kuival ja kuumal pannil. 2.Seejärel nirista saiade peale oliiviõli. 3.Püreesta ricotta või kodujuust koos murulauguga, maitsesta segu soola ja pipraga ning määri segu saiadele. 4.Selle peale aseta singiviilud ning pane kõige peale ka pisut jõhvikamoosi või mõnda muud sobivat moosi! Serveeri.

KoostisosadPortsjonid:8 portsjonit

Koostis
3 g – Sool
1 tk – Ciabatta
1 spl – Oliiviõli
100 g – Kodujuust
1 tk – Serrano sink viil
1 spl – Jõhvikamoos
3 g – Must pipar
4 spl – Murulauk värske