Jäine laimikook

Selle koogi teeb tõeliselt nauditavaks kergelt hapukas varjund, mis koos kondenspiimaga ideaalselt sõbrunevad. Seda laimikooki ei ole vaja küpsetada, vaid valmib ja taheneb tänud laimimahlale. Selleks aga, et koogile veel täiendavat maitseelamust lisada, pista koogike tund-paar enne serveerimist kindlasti sügavkülma!

Valmistamine

1.Peenesta küpsised ning sega kokku sulatatud võiga. Suru saadud mass küpsetuspaberiga vooderdatud kandilisse (18x25cm) või ümmargusse (Ø24cm) koogivormi. 2.ega toorjuust hapukoore ja kondenspiimaga. Lisa laimimahl ning sega ühtlaseks ning vala vormi. Lase külmkapis taheneda vähemalt 5 tundi ning enne serveerimist pista kook umbes tunnikeseks sügavkülma. Serveeri!

KoostisosadPortsjonid:12 portsjonit

Täidis
400 g – Toorjuust
150 g – Hapukoor
1 tk – Kondenspiim
6 tk – Laim
Põhi
200 g – Digestive küpsised
60 g – Või