Kilusalat riivleiva ja rukolakastmega

Kilusõbrad võivad seda rooga valmistada mistahes ajal, kuid samas sobib see imehästi pakkumiseks kilulaual. Ei nõua üleliia palju aega ning liialt keerukaid komponente!

Valmistamine

1.Kastme valmistamiseks pane kõk komponendid kaussi ning mikserda ühtlaseks. Maitsesta! 2.Riivi leib ning rösti see kuumal kuival pannil krõbedaks. Rösti ka kõrvitsaseemned. 3.Keeda vutimune keevas vees 2-3 minutit, seejärel aseta need koheselt külma vette, et koorimisel koor paremini eralduks. Koori! 4.Kata serveerimisalus rukolalehtedega, selle pane pool riivleivakogusest. Laota peale kartuliviilud ja wakame vetikas Piserda roog üle osa kastmega. 5.Seejärel laota peale ülejäänud riivleib. Selle peale pane kilufileed ja poolitatud vutimunad Piserda üle kastmega ning raputa peale kõrvitsaseemned ja roseepipar.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Koostis
1 tk – Must leib
4 tk – Vutimunad
1 spl – Rukola
4 tk – Kartul
100 g – Vürtsikilufilee
10 g – Sidrunipipar jahvatatud
2 spl – Röstitud kõrvitsaseemned
Kaste
50 g – Majonees
50 g – Kreeka jogurt
1 spl – Rukola
2 spl – Oliiviõli
1 tk – Laim
3 g – Sool
3 g – Must pipar