Šokolaadi-kirsikreem rummiga

Tegemist on šokolaadiselt tummise kreemiga, millest kumab läbi hapukat kirssi ning meeldivas koguses rummi. Parajalt magus amps, mida on sobiv serveerida väikestest kaussidest, ikka koos kohviga!

Valmistamine

  1. Pane kirsid sälituskarpi ja lisa rummi nii palju, et marjad oleksid poolenisti kaetud. Sulge kaanega ning raputa kergelt, jäta maitsestuma tunnikeseks.
  2. Sulata šokolaadid vesivannil. Pane kannmikserisse kohupiim, banaan ja nõrutatud kirsid. Lisa ka 1 sl vedelikku, milles kirsid maitsestusid. Püreesta kõik ühtlaseks.
  3. Sega lusikaga juurde sulatatud šokolaadisegu ning seejärel jaota magustoit kaussidesse.
  4. Lase taheneda vähemalt 3 tundi kuni üleöö.
  5. Serveeri meelepäraste lisanditega!

Nipid ja soovitused

  • Serveerimiseks: jäätist, kirsse, vahvlipuru

KoostisosadPortsjonid:6 portsjonit

Põhikoostisosad
1 spl – Tume rumm
75 g – Tume šokolaad
50 g – Valge šokolaad
1 tk – Banaan
300 g – Kohupiimapasta