Minipitsad suitsulõhe või prosciuttoga

Kui pitsataina valmistamisel pärmiga ei viitsi jännata, siis allolev retsept on just selliseks puhuks õige! Tegemist on Kreeka jogurtit sisalduva pitsatainaga, mis valmib neljast komponendist. Lõpptulemusena saavad valmis maitsvad minipitsad, millele lisatakse osad kattekomponendid alles peale küpsemist!

Valmistamine

1.Taina valmistamiseks sega kuivained omavahel, lisa Kreeka jogurt ning sega ühtlaseks. Võimalusel hoia tainast ca 15 minutit külmkapis. Jaga tainas neljaks ning vormi neist 4 ümmargust ringikest. Aseta need küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. 2.Määri peale tomatipasta ja raputa üle riivitud juustuga. 3.Küpseta pitsasid ahjus 180 kraadi juures 12- 15 minutit. 4.Tõsta seejärel ahjust ning aseta pooltele pitsadele soolalõhe ning ülejäänutele prosciutto. Laota peale ka rukolalehed! Serveeri.

Nipid ja soovitused

Taina võid valmistada ka eelmisel päeval ning hoida seda kasutamiseni külmkapis!

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Kate
100 g – Soolalõhefille
2 spl – Riivjuust
3 g – Must pipar
4 tl – Ketšup
100 g – Toorsink
1 tk – Rukola
Taigen
1 tl – Küpsetuspulber
0.50 tl – Sool
175 g – Nisujahu
150 g – Kreeka jogurt