Valge šokolaadiga vaarikatarretis

Mahedalt värskendav ning ideaalne kaaslane magustoidukäigul! Selle magustoidu maitsev saladus peitub vaarikates, kondenspiimas ja valges šokolaadis, mis omavahel imepäraselt sõbrunevad ning lõpptulemuse värskendavaks, kuid samas tõeliseks maiuseks muudavad!

Valmistamine

  1. Tõsta vaarikad toatemperatuurile sulama. Pane želatiinilehed külma vette vähemalt 5 minutiks. Seejärel nõruta lehed käte vahel kuivemaks ning aseta kaussi..
  2. Kuumuta piim ja vahukoor potis keemiseni ning vala vedelik želatiinilehtedele. Sega ning lisa siis šokolaaditükid. Lase šokolaadil mõned minutid sulada ning sega kõik ühtlaseks.
  3. Püreesta vaarikad Kreeka jogurtiga ühtlaseks seguks ning lisa siis kondenspiim. Lusikaga segades vala juurde koore-šokolaadisegu.
  4. Sega ühtlaseks ning jaota magustoit klaasidesse või kaussidesse. Lase külmkapis taheneda üleöö ning kummuta seejärel magustoidud taldrikutele, kaunista!

Nipid ja soovitused

Võid tarretist serveerida ka kausist!

KoostisosadPortsjonid:3 portsjonit

Koostis
6 g – Lehtzelatiin
100 g – Vaarikad külmutatud
2 dl – Piim
1 dl – Vahukoor
100 g – Valge šokolaad
100 g – Kreeka jogurt
50 g – Kondenspiim