Kodune leiva-kamakreem

Maitsev maius kõikidele, kellele on meeltmööda kama ja leib. Need kaks komponenti sobituvad koos imehästi magustoitudesse.

Valmistamine

  1. Pane leivaviilud ahju ning rösti neid 180 kraadi juures kuni need on pealt krõbedad. Võid kasutada ka rösterit! Seejärel murra leivaviilud käte vahel väikesteks tükkideks.
  2. Sega toorjuust kausis lahti, lisa kohupiim, mesi, kaneel ja kamajahu. Lisa segades juurde ka leivatükid. Kõige viimasena viiruta magustoitu moos. Serveeri!

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Koostis
200 g – Toorjuust
200 g – Kohupiimapasta
3 spl – Mesi
0.50 tl – Kaneel jahvatatud
2 tl – Kamajahu
2 spl – Jõhvikamoos
100 g – Must leib