Magusad ricotta-korvid

Lihtne magustoit, milles lavašist valmistatud krõbedates korvides peitub ohtralt magusat ricotta-täidist!

Valmistamine

  1. Lõika lavaššist 8 ruutu ning vooderda sellega muffinipanni augud. Seejärel küpseta pöördõhuga režiimil 180 kraadi juures 5 minutit. Jahuta.
  2. Sulata 60 g šokolaadi vesivannil ning määri sellega korvikeste sisemused – nii ei muutu täidise lisamisel korvike nätskeks! Seejärel sega kreemi ained omavahel ning täida sellega korvikesed. Tõsta kõige peale moosi, kaunista ning serveeri!

Nipid ja soovitused

  • Ruutude suurus oleneb muffinipanni suurusest, oluline on, et lavaššist tekiks korralik korvike.
  • Eelnevalt võib näiteks paberist lõigatud šablooni abil vaadata, milline peaks sobiv ruut olema.

KoostisosadPortsjonid:8 portsjonit

Kreem
2 tl – Mesi
200 g – Ricotta
1 tk – Tume šokolaad
150 g – Kreeka jogurt
Koostis
60 g – Tume šokolaad
1 tk – Lavašš