Caesari salat kanaga

Caesari salat valmib ülimalt lihtsalt ning maitseb suurepäraselt. Ainuüksi seetõttu tasub selle roa tegemine lähiajal kindlasti ette võtta. Selleks, et salatitegu veelgi kiiremaks muuta, kasuta kastmena juba valmis Caesari salati kastet, mille valik poeriiulitel on lai ning kvaliteet hea.

Valmistamine

  1. Esmalt valmista krutoonid: pane ciabatta-viilud ahjuplaadile ning määri kokku poolitatud küüslauguküüne lõikepoolega. Nirista saiad üle õliga, raputa peale soola ning küpseta ahjus 180 kraadi juures mõlemalt poolt krõbedaks. Seejärel rebi saiaviilud tükkideks.
  2. Prae suitsupeekoniviilud pannil krõbedaks. Samal pannil küpseta kanaliha mõlemalt poolt valmis, maitsesta soola ja pipraga. Tükelda peekon ja kana.
  3. Rebi salatilehed kaussi, nirista juurde kolmveerand kastmest ning lisa parmesan. Sega ning jaota salatilehed kahele taldrikule. Aseta peale peekon, kana ning krutoonid. Laota peale veel pisut parmesani, nirista peale ülejäänud kaste ning raputa peale musta pipart. Serveeri.

KoostisosadPortsjonid:2 portsjonit

Koostis
200 g – Broilerifilee
3 g – Sool
3 g – Must pipar
1 tk – Rooma salat
4 spl – Salatikaste
4 spl – Parmesan
1 tk – Suitsupeekon
Saiakrutoon
1 tk – Ciabatta
1 tk – Küüslauguküüs
1 spl – Oliiviõli
10 g – Meresool