Kana-nacho poke-kauss

Värvid-värvid-värvid! Kaunid värvid lausa kutsuvad seda rooga mekkima. Värsked köögiviljad annavad tubli annuse kevadel vajalikke vitamiine ja muid kasulikke toitaineid.

Valmistamine

  1. Lõika kanaliha tükkideks, sega teriyaki-kastmega läbi ja lase 1 tund maitsestuda. Prae kanatükid pannil õlis küpseks 7–9 minutit.
  2. Pane herned kuuma vette, kuni need sulavad ja pehmenevad. Lõika jääsalat ribadeks, riivi kapsas ja porgand jämeda riiviga või lõika tikkudeks.
  3. Poolita või lõika sektoriteks kirsstomatid. Püreesta saumikseriga või kannmikseris mangokuubikutest, mündist, sidrunimahlast, tšillist, suhkrust ja sojakastmest kaste.
  4. Maitsesta vajadusel soola ja pipraga.

Nipid ja soovitused

Jaga kahe kausi põhja nacho’d, pane rühmiti peale köögiviljad ja kanatükid ning vala peale kaste. Raputa katteks seesamiseemneid

KoostisosadPortsjonid:2 portsjonit

Kaste
1 tk – Sidrun
0.50 tk – Tšillikaun kuivatatud
1 tl – Pruun suhkur
1 spl – Sojakaste
3 g – Sool
3 g – Must pipar
200 g – Mango
Koostis
3 dl – Nacho krõpsud
300 g – Broilerifilee
0.50 dl – Teriyaki kaste
100 g – Hernes värske
0.50 tk – Jääsalat
200 g – Punane kapsas
1 tk – Porgand
100 g – Kirsstomat
50 g – Spinat