Teistmoodi leivasupp jäätisega

Leivasupp on tõeliselt nostalgiline roog, mida esivanemad valmistasid sellest, mida parasjagu kapis olemas oli. Meie teeme sellest lihtsast leivasupist aga tõeliselt maitsva ahvatluse, mida pakume piima asemel hoopis jäätisega.

Valmistamine

  1. Pane leivaviilud õunamahlaga likku 10 minutiks. Seejärel kuumuta pliidil kogu segu pehmeks.
  2. Püreesta pehme leivasegu ühtlaseks massiks.
  3. Seejärel pane segu tagasi pliidile, lisa ülejäänud ained ning kuumuta segades kuni ained on segunenud. Vajadusel maitsesta ka kaneeliga.

Nipid ja soovitused

Jaota leivasupp kaussidesse/pokaalidesse ja lisa peale jäätis. Kaunista meelepäraselt ning serveeri!

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Koostis
200 g – Rukkileib
4 dl – Õunamahl
200 g – Maasikad külmutatud
0.25 g – Kaneel jahvatatud
2 tl – Vanillisuhkur
100 g – Valge šokolaad