Avokaado, hurmaa ja granaatõunaseemnetega salat

Kirev ja vitamiinidest pungil salat peaks vähemalt kord päevas igaühe menüüs olema.

Valmistamine

  1. Sega sidrunimahl soola, pipra ja meega.
  2. Nirista pidevalt vispeldades juurde oliiviõli ja sega, kuni salatikaste emulgeerub.
  3. Salatikastet tehes tuleb alati lisada õli äädika või sidrunimahla sisse. Kui vastupidi teha, siis kaste ei segune korralikult.
  4. Tükelda taldrikule või vaagnale salatiained, kalla peale kaste ja serveeri kohe.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Põhikoostisosad
1 tk – Granaatõun
2 tk – Hurmaa
1 spl – Rukkola
1 tk – Avokaado
Kaste
1 g – Must pipar
1 tl – Mesi
1 spl – Oliiviõli
1 g – Sool
1 tk – Sidrun